Ajuntament d'Argentona
Les argentonines s'han conjurat per afrontar al mÓxim rendiment les cinc jornades restants de la competiciˇ per tal de mantenir la plaša d'ascens
CB Argentona

La passada jornada el sŔnior femenÝ del CBA va saber donar la volta a un partit que a la mitja part perdia de vuit punts davant del CB Parets i que va acabar guanyant per 69 a 58. En una entrevista a l'A Mig MatÝ, les jugadores ClÓudia Nievas i Joana Majˇ, han destacat la capacitat de reacciˇ de l'equip alhora que han subratllat que no hi ha rivals fÓcils en una competiciˇ tan ajustada. AixÝ ho demostra la taula liderada per el CB Vall d'en Bas amb 39 punts, seguit del CB Argentona que sˇn segones amb 38, el BC Fontajau que Ús tercer empatat a punts i amb aspiracions d'apropiar-se d'una de les dues places d'ascens.

La competiciˇ s'atura ara amb motiu de Setmana Santa, el 15 d'abril es reprendrÓ amb la visita del CB Quart (setenes) i posteriorment tindrÓ lloc un dels duels mÚs decisius quan les argentonines juguin a la pista del BC Fontajau (terceres). A continuaciˇ rebran el CB Banyoles (desenes), es desplašaran a Blanes (cinquenes) i finalment les visitarÓ el CB Granollers 2 (dotzenes) per tancar la temporada regular. Les argentonines ho tenen clar: "hem treballat molt per arribar fins aquÝ i afrontarem cada partit com una final". 

Entrevista amb les jugadores del CBA, ClÓudia Nievas i Joana Majˇ:


Publicat el 29.03.2023