Ajuntament d'Argentona
Aquest guia de muntanya argentonķ ha editat, juntament amb dos companys de professió, una llibre d'iniciació per a la prąctica d'aquest esport semiaquątic
joan olives

L'argentoní Joan Olives juntament amb Òscar Márquez i Eloi Villar, han editat el manual pràctic Descens de Barrancs. En una entrevista a l'A Mig Matí, Olives ha explicat que es tracta d'un manual de referència perquè les persones que vulguin iniciar-se en els barrancs puguin consultar i resoldre dubtes. L'objectiu del llibre és sintetitzar de la manera més senzilla possible els coneixements d'aquests tres guies amb anys d'experiència. Amb aquest manual els autors faciliten les tècniques per tenir més control tècnic i autonomia en el desenvolupament de l'activitat, a més d'ampliar la base de coneixements per resoldre situacions al llarg d'un descens.

En Joan Olives és guia de muntanya especialitzat en descens de barrancs, senderisme, escalada, espeleologia i alpinisme, membre de l'Escola Catalana d'Alta Muntanya. També és professor de cicles formatius d'esports al medi natural i professor de tècnics esportius. A banda d'aquest currículum, també és un pare feliç i un argentoní orgullós.

Entrevista amb Joan Olives:

Publicat el 15.02.2023