Aquest dissabte 22 d'octubre Argentona va rebre als guanyadors i guanyadores del sorteig d'aquesta campanya impulsada pel projecte Xarxa de Barris Antics

Prop de 40 persones van gaudir aquest dissabte d'una intensa i completa visita a Argentona, després de resultar afortunades amb visitar el nostre municipi dins de la iniciativa "Compra i Descobreix Catalunya 2022" que impulsa la Xarxa de Barris Antics, projecte que compta amb el suport de l'Ajuntament d'Argentona. En primer lloc se'ls va oferir una benvinguda al Saló de Pedra de l'antic Ajuntament per part de l'alcaldessa Gina Sabadell, acompanyada també per la regidora de Promoció Econòmica, Anna Sanchez, i la tècnica de referència, Anna Alonso,.

L'objectiu de la campanya és que persones d'arreu de Catalunya puguin conèixer els encants de la nostra vila d'una manera dinàmica i divertida. Després de la recepció, el grup de visitant  van poder acostar-se a la realitat i riquesa patrimonial de la nostra vila a través de les visites guiades, amb el recorregut per la història modernista d'Argentona i la ruta de Les fonts.

Després d'aquests recorregut, les persones van poder gaudir de la gastronomia argentonina a un dels tres restaurants que col·laboren amb aquesta iniciativa: l'Atahualpa, El Celler d'Argentona i el restaurant Xalavia. 

A la tarda, la visita es va completar amb la descoberta del Museu del Càntir on van poder conèixer la relació del municipi amb aquest atuell i fer un repàs per l'evolució històrica d'aquest objecte a tot el món.

Trobareu més imatges al següent enllaç:

 Compra i Descobreix Catalunya 2022 - Argentona 

Presentacio

Ruta modernista

Ruta Fonts

Museu cantir

Informaciˇ publicada el 26 d'octubre de 2022