TindrÓ lloc els dies 30 de setembre, 1 i 2 d'octubre, coincidint amb el festival d'arts de carrer d'Argentona. ┌LTIMES PLACES!

Argentast

La fira Argentast de gastronomia local i cervesa artesana uneix forces amb el Festival Sense Portes i reapareixerà els propers 30 de setembre, 1 i 2 d'octubre per oferir un espai gastronòmic i lúdic durant la celebració del festival d'arts de carrer, que arriba a la seva 10a edició.

L'Argentast Sense Portes s'ubicarà al carrer Bernat de Riudemeia i el pati del Centre Parroquial, i al llarg de tot el cap de setmana estarà acompanyat i amenitzat per espectacles de ball, acrobàcies i música.

L'horari per les persones participants en els estands estarà ajustat a les hores dels àpats, i serà el següent:

  • de 12:00h a 16:00h 
  • de 19:00h a 23:00h (excepte diumenge, que serà fins les 22:00h)

 COM INSCRIURE'S 

Aquelles establiments, restauradors, elaboradors de cervesa artesana i persones interessadesa participar-hi en els estands de restauració local i de cervesa artesana poden inscriure's enviant el següent formulari degudament omplert i signat a l'adreça de correu electrònic:

apalomino@incatis.cat


FORMULARI INSCRIPCIÓ   

Per a qualsevol dubte, consulta o suggeriment podeu trucar al 972 21 32 34 o bé enviar un correu electrònic a apalomino@incatis.cat .

Informaciˇ publicada el 14 de setembre de 2022