Ajuntament d'Argentona
El regidor s'ha mostrat molt enfadat amb Junts per Catalunya per la mociˇ que va entrar al darrer ple sobre el vandalisme.
fran fragoso - maig 22

Avui hem comenšat la darrera roda polÝtica del curs amb el regidor del PP, Fran Fragoso. Ha demanat mÚs seguretat i vigilÓncia a tot el municipi i a la piscina municipal en concret, que ha patit actes vandÓlics les darreres setmanes. Ha afirmat que Ús un perill que la gent s'hi banyi de nit per˛ tambÚ ha dit que la Policia Local, amb els efectius que tÚ, no arriben a tot.  

TambÚ sobre el vandalisme, Fran Fragoso s'ha mostrat molt enfadat amb Junts per Catalunya per la mociˇ que van presentar en el darrer ple. Segons Fragoso, el grup encapšalat per Bernat Calvo, va copiar una mociˇ que ell ja havia presentat en sessiˇ plenÓria fa mÚs d'un any. Fragoso diu que "a partir d'avui la bona fe, per a mi, s'acabarÓ" i alerta que "farÚ el mateix que fan ells, presentar mocions que presenten altres". "A partir de setembre serÓ la primera, m'ho han posat molt fÓcil, no l'haig ni de redactar, agafarÚ les mocions que han presentat, les modificarÚ una mica i les presentarÚ", anuncia Fragoso. El regidor popular admet que "ara vÚnen eleccions i ara s'ha de cˇrrer" per˛ anima la resta de grups a comenšar a treballar des del principi, "no sis mesos abans".

Fragoso tambÚ s'ha mostrat molt crÝtic amb els ve´ns que van alterar els seus comptadors d'aigua per omplir les piscines. El regidor creu que s'ha de ser dur amb els usuaris fraudulents ja que perjudica la resta de ve´ns d'Argentona.

Entrevista al regidor Fran Fragoso:

Publicat el 06.07.2022