Ajuntament d'Argentona
Les persones interessades poden emplenar el formulari de participació fins al 25 de juliol

Argentona inicia el compte enrere per recuperar, a principis d'agost, la seva Festa Major, que torna amb tota la il.lusió i una intensa programació, adaptada, això sí, al context actual i a certes mesures sanitàries i de control de l'accés i l'aforament a les activitats.

Una de les peces fonamentals de l'èxit de la festa són els voluntaris i voluntàries, que any rere any fan possible que les activitats es desenvolupin amb un gran nivell organitzatiu. En aquesta ocasió, a més, la seva aportació és indispensable perquè tots els actes puguin celebrar-se amb la major normalitat possible i vetllant pel compliment de les normes d'assistència, aforament i control que determinin les autoritats competents.

Totes aquelles persones majors de 14 anys que vulguin viure la Festa Major des de dins, col·laborant en la logística i organització de les activitats, podeu emplenar el formulari que trobareu a l'enllaç del peu d'aquesta pàgina, fins al 25 de juliol.  

Els menors d'edat hauran d'afegir l'autorització del pare, mare o tutor, que també trobareu al formulari. El divendres 30 de juliol està prevista la reunió amb tots els voluntaris i voluntàries inscrits, a les 20 hores, a l'Espai de Festa Major (biblioteca municipal) per tal d'assignar i definir les tasques que desenvoluparan durant la Festa Major.

inscripció voluntari Festa major 2021

Publicat el 14.07.2021