Ajuntament d'Argentona
Festa Major d'estiu 2021
banner_horit

TARDES FAMILIARS A LA FONT PICANT Font Picant, de 18 a 21 h
La Font Picant és l'espai idoni per passar-hi una tarda familiar de tallers i espectacles.
Enguany en aquest indret podrem gaudir de 3 tardes amb diversos espectacles i activitats.

DIMECRES 4 D'AGOSTCircuit d'aventuresFont Picant, de 18 a 21 h
Cal inscripció prèvia (més informació a la pàgina xx). Veniu a passar una tarda en un circuit d'aventures integrat a la pineda de la Font Picant.

Puck i la seva troupeCia. Tombs Creatius 
Esplanada de l'Embotelladora, de 18 a 21 h
Cal inscripció prèvia (més informació a la pàgina xx).
El cinema més petit del món viu una revolució. Els personatges animats han decidit rebel·lar-se i sortir de la pantalla de la petita caravana Puck per fer de les seves entre el públic. Un microfestival al voltant de l'animació, amb cinema de petit format, jocs de carrer i il·lustració en viu.

A la frescaCia. Anna Confetti  
Esplanada de l'Embotelladora, 18 h i 20 h
Cal inscripció prèvia
En aquesta peça de teatre còmic de carrer, visual i itinerant, inspirada en situacions quotidianes, tres personatges i una cadira gegant surten a prendre la fresca i creen un univers de situacions surrealistes, extremes i hilarants.
Hi col·labora: Xarxa d'espectacles infantils i juvenils - Argentona

DIJOUS 5 D'AGOST

Circuit d'aventures Font Picant, de 18 a 21 h

Cal inscripció prèvia (més informació a la pàgina xx). Veniu a passar una tarda en un circuit d'aventures integrat a la pineda de la Font Picant.

Remember Show, Cia. Teatre Mòbil & Marcel Gros   Esplanada de l'Embotelladora, 19 h remember
Teatre-clown. Tots els públics
Cal inscripció prèvia

Remember show és un espectacle acabat d'estrenar on Teatre Mòbil i Marcel Gros es retroben després de 30 anys i fan un homenatge a l'ofici, al riure, a l'humor i a l'amistat reinterpretant els seus llegendaris números de clown.
Després de molt de temps viatjant en el carro de la farsa i voltant pel món, arriben a la plaça i recuperen el carrer que els va veure néixer i créixer com a artistes.
Comediants, farsants, pallassos, bufons… Una mica de tot!

Petits secrets en conserva Cia. Tombs Creatius & Toti Toronell 
Esplanada de l'Embotelladora, de 18 a 21 h
Cal inscripció prèvia
Tenim secrets guardats. Però se'ns escapen. Potser mirant pel forat del pany es descobreixen perspectives impossibles. Potser escoltant converses dissimulades per telèfon o sentint els sons ocults pel voltant es destapa tot el que està amagat. No sabem què hi ha a dins de l'ou misteriós, ni darrere de cada porta. Només si us deixeu endur per la curiositat i us atreviu a jugar descobrireu tota la història, el nostre secret més íntim, l'origen de tot plegat. Potser jugar és el secret.

DIVENDRES 6 D'AGOST Circuit d'aventures Font Picant, de 18 a 21 h
Cal inscripció prèvia

Veniu a passar una tarda en un circuit d'aventures integrat a la pineda de la Font Picant.

Disorder, Cia. PereHosta  Esplanada de l'Embotelladora, 18 h i 20.30 h 
Teatre-clown. Tots els públics
Cal inscripció prèvia
Cada dia fem tràmits, presentem documents, busquem certificats… fem papers. Avui l'oficina surt al carrer per ordenar i controlar. Per fer veure al vianant els perills als quals s'exposa. Aquest oficinista transforma l'espai fent feina; transformarà les nostres emocions. Ha vingut a canviar el món... o si més no ho intentarà! Un certificador de certituds. Acompanyat per la interacció i participació del públic, redescobrirà i reordenarà el carrer. Esperi el seu torn!

Quotidiafonismes Bufa&Sons Esplanada de l'Embotelladora, 19 h 
Cal inscripció prèvia
En aquest espectacle Bufa&Sons presenta nous temes, alguns de propis i també versions. Ho fa a la seva manera, descobrint i fent sonar nous ‘quotidiàfons', objectes quotidians que a les mans de Xavi Lozano es converteixen en instruments musicals extraordinaris. Amb originals composicions musicals, algunes sorpreses inesperades i tocs d'humor, aquest nou concert representa un pas endavant en el seu treball de surrealisme instrumental, per seguir demostrant que la música és on decidim trobar-la.