Ajuntament d'Argentona

Mostra LiterÓria 2016Ja s'ha obert el termini per a presentar els treballs per a la Mostra LiterÓria d'Argentona, que enguany arriba a la 33a ediciˇ. La data lÝmit per a presentar les propostes de prosa o poesia Ús el 7 d'abril i es poden fer arribar a l'Oficina d'Atenciˇ Ciutadana de l'Ajuntament d'Argentona, en l'horari d'atenciˇ, de dilluns a divendres de 8:30 a 14 hores i els dijous tambÚ de 16 a 19 hores. NomÚs s'acceptarÓ una obra per categoria, modalitat i participant. Els treballs hauran de ser en catalÓ, individuals i totalment inŔdit. 

A banda de les categories de prosa i poesia, es podran presentar tambÚ microrelats de fins a 140 carÓcters, sense lÝmit d'edat, i tambÚ relats breus per a discapacitats intelĚlectuals, tambÚ sense lÝmit d'edat dels participants.

Les obres premiades seran trameses per l'Ajuntament d'Argentona a la fase comarcal per participar a la fase final de la XXXIII¬ Mostra LiterÓria del Maresme. El veredicte es farÓ p˙blic el dissabte dia 23 d'abril a les 19 hores al Salˇ de Pedra de l'antic Ajuntament.

Podeu consultar les bases de la Mostra LiterÓria al segŘent enllaš

Publicat el 11.03.2016