Ajuntament d'Argentona

Mostra Literària 2016Ja s'ha obert el termini per a presentar els treballs per a la Mostra Literària d'Argentona, que enguany arriba a la 33a edició. La data límit per a presentar les propostes de prosa o poesia és el 7 d'abril i es poden fer arribar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament d'Argentona, en l'horari d'atenció, de dilluns a divendres de 8:30 a 14 hores i els dijous també de 16 a 19 hores. Només s'acceptarà una obra per categoria, modalitat i participant. Els treballs hauran de ser en català, individuals i totalment inèdit. 

A banda de les categories de prosa i poesia, es podran presentar també microrelats de fins a 140 caràcters, sense límit d'edat, i també relats breus per a discapacitats intel·lectuals, també sense límit d'edat dels participants.

Les obres premiades seran trameses per l'Ajuntament d'Argentona a la fase comarcal per participar a la fase final de la XXXIIIª Mostra Literària del Maresme. El veredicte es farà públic el dissabte dia 23 d'abril a les 19 hores al Saló de Pedra de l'antic Ajuntament.

Podeu consultar les bases de la Mostra Literària al següent enllaç

Publicat el 11.03.2016