Notícies
Publicat el 08.04.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Mar Rodríguez és la nova portaveu del grup municipal socialista
Mar Rodríguez nova portaveu PSC Argentona

La regidora Mar Rodríguez ha estat nomenada portaveu del Partit Socialista de Catalunya (PSC) a l'Ajuntament d'Argentona. Rodríguez, que porta set anys afiliada al partit i que va ocupar el càrrec de secretària d'organització durant quatre anys i mig, és regidora del consistori des de les darreres eleccions municipals. La seva recent designació com a portaveu es va produir la setmana passada, un rol que assumeix amb entusiasme: "molt agraïda per la confiança que han diposit en mi i amb moltes ganes de treballar i fer una política molt transparent".

La decisió arriba després de la destitució de Susana López en aquest mateix càrrec, que ha passat a ser regidora no adscrita en el consistori municipal. En aquest context, Rodríguez, en declaracions a Ràdio Argentona, s'ha cenyit al comunicat emès per la Federació comarcal del partit i ha explicat que el canvi de portaveu respon a la dinàmica habitual de la política local, assenyalant les negociacions per integrar-se al govern municipal com a origen del desacord amb López.

Amb 52 anys, Rodríguez viu a Argentona i, actualment, està en situació d'excedència a l'Ajuntament, degut a la incompatibilitat de la seva feina amb la responsabilitat política.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800