Ajuntament d'Argentona
El bi˛leg i assessor del consistori fa referŔncia a aquell arbrat de grans dimensions que provoca mÚs molŔsties als ve´ns
poda

El bi˛leg i assessor de l'Ajuntament d'Argentona, Josep Selga, recomana "treure" els arbres que provoquen mÚs molŔsties als ve´ns i ve´nes per les seves grans dimensions. Selga ho va exposar ahir durant la presentaciˇ telemÓtica del pla de poda d'aquest any, on va fer referŔncia a carrers com Doctor Samsˇ, Doctor Farrero o Barcelona. En aquestes zones, on "l'arbrat no hi cap i estÓ encastat als balcons o fašanes, ho sento, per˛ hem de treure l'arbre", va manifestar. El bi˛leg creu que cal equilibrar el valor de l'arbre, el conflicte que provoca i el cost. Tot i aix˛, Selga va indicar que "no seria desitjable" talar-los "tots de cop" i va recomanar "fer un pla d'actuaciˇ", que es podria desenvolupar al llarg de cinc anys, per decidir com i quan s'ha de procedir.

A la presentaciˇ del pla de poda tambÚ hi va participar la tŔcnica de l'Ajuntament, Susana CamÝ, i la regidora, Montse Cervantes. Podeu veure tota la presentaciˇ al canal de Youtube de l'Ajuntament d'Argentona.

Enguany, la poda a Argentona s'iniciarÓ el pr˛xim dilluns 22 de febrer. Aquesta primera setmana es durÓ a terme als carrers Mestre Falla i Doctor Samsˇ. De l'1 al 5 de marš serÓ el torn del carrer Jacient Verdaguer, Abat EscarrÚ i Barcelona. Per ˙ltim, del 8 al 12 de marš, es podarÓ l'arbrat del carrer Doctor Farrero, l'Avinguda Nostra Senyora de Montserrat i el CamÝ de les Feixes.

Publicat el 18.02.2021