Notícies
Publicat el 18.02.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Josep Selga recomana treure alguns arbres del centre de la vila
El biòleg i assessor del consistori fa referència a aquell arbrat de grans dimensions que provoca més molèsties als veïns
poda

El biòleg i assessor de l'Ajuntament d'Argentona, Josep Selga, recomana "treure" els arbres que provoquen més molèsties als veïns i veïnes per les seves grans dimensions. Selga ho va exposar ahir durant la presentació telemàtica del pla de poda d'aquest any, on va fer referència a carrers com Doctor Samsó, Doctor Farrero o Barcelona. En aquestes zones, on "l'arbrat no hi cap i està encastat als balcons o façanes, ho sento, però hem de treure l'arbre", va manifestar. El biòleg creu que cal equilibrar el valor de l'arbre, el conflicte que provoca i el cost. Tot i això, Selga va indicar que "no seria desitjable" talar-los "tots de cop" i va recomanar "fer un pla d'actuació", que es podria desenvolupar al llarg de cinc anys, per decidir com i quan s'ha de procedir.

A la presentació del pla de poda també hi va participar la tècnica de l'Ajuntament, Susana Camí, i la regidora, Montse Cervantes. Podeu veure tota la presentació al canal de Youtube de l'Ajuntament d'Argentona.

Enguany, la poda a Argentona s'iniciarà el pròxim dilluns 22 de febrer. Aquesta primera setmana es durà a terme als carrers Mestre Falla i Doctor Samsó. De l'1 al 5 de març serà el torn del carrer Jacient Verdaguer, Abat Escarré i Barcelona. Per últim, del 8 al 12 de març, es podarà l'arbrat del carrer Doctor Farrero, l'Avinguda Nostra Senyora de Montserrat i el Camí de les Feixes.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800