Notícies
Publicat el 18.01.2021
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Balanç positiu del cicle d'activitats culturals de Sant Julià
La regidora de Festes, Montse Cervantes, s'ha mostrat satisfeta per la bona acollida que ha tingut la programació adaptada a les mesures sanitàries
matin diaz 2021

Foto: Cultura i Festes Argentona

Enguany no hi ha hagut Festa Major d'Hivern que organitzava l'Ajuntament d'Argentona amb la col·laboració d'entitats i voluntariat, però sí que ha tingut lloc un cicle d'activitats culturals en espais tancats, amb aforament limitat i prenent totes les mesures sanitàries. La Sala ha acollit el concert de jazz de l'argentoní Martín Díaz, el del rumbero més nostrat, en Pep Lladó, així com el concert de Ginestà i el de Ferran Palau que han organitzat Garrinada dins del marc de la "Porca Sibèria". També hi ha hagut lloc pel teatre familiar amb "Baobab" de la mà de Xarxa Argentona. El Museu del Càntir ha acollit l'exposició “Essència” d'Erick Schmitz i a la Casa Gòtica l'exposició "El camp de concentració per a dones de Ravensbrück", ambdues vigents fins al 21 de febrer. El Centre Parroquial ha ofert cinema per a totes les edats i un castell de focs artificials ha posat el punt final a aquest Sant Julià 2021.

La regidora de Festes, Montse Cervantes, ha explicat a Ràdio Argentona que la programació ha tingut molt bona acollida i s'ha mostrat satisfeta per les activitats que s'han pogut fer. En aquest sentit, ha comentat que van ajornar el concert de l'Orquestra Montgrins perquè no es van poder desplaçar a causa de la neu i ja han començat a buscar una nova data. Finalment i pel que fa a Carnestoltes, Cervantes reconeix que no es podrà fer amb el mateix format de sempre però no descarta alguna proposta alternativa.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800