Ajuntament d'Argentona
Se celebrarÓ telemÓticament avui a partir de les 18.30h
ple telematic 2

Canal Youtube de RÓdio Argentona

RÓdio Argentona en directe

El mateix dia que els infants i joves de la vila han iniciat les classes, els regidors i regidores tambÚ inicien el curs polÝtic amb el ple del mes de setembre. TindrÓ lloc a partir de les 18.30h i se celebrarÓ telemÓticament per tal de poder garantir les mesures d'higiene i seguretat contra la Covid-19.

Entre els punts de l'ordre del dia destaca el projecte d'enderroc parcial de l'antiga fÓbrica Velcro i l'adequaciˇ de l'espai per a aparcament de vehicles. En el ple d'avui tambÚ es porten a aprovaciˇ dos convenis; el primer entre el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, l'Ajuntament i Cingle bus per a millorar les comunicacions entre Ďrrius, Argentona i l'Hospital de Matarˇ; i el segon conveni entre l'Ajuntament i el Consell Comarcal del Maresme sobre el projecte "informaciˇ i suport en mesures de seguretat; promociˇ econ˛mica i mercat en el marc de la polÝtica activa d'ocupaciˇ, programa Treball i Formaciˇ, lÝnia extraordinÓria Covid-19". 

Al ple d'aquesta tarda tambÚ hi haurÓ tres mocions i una interpelĚlaciˇ. Unitat exposarÓ la primera per mostrar-se en contra "de la revocaciˇ de drets penitenciaris de les preses i presos polÝtics, en suport a les persones represaliades i en defensa de l'amnistia de totes elles". Junts per Catalunya presenta una mociˇ per donar suport als petits comerciants de la vila i demanarÓ facilitar-los el comerš electr˛nic. La tercera mociˇ la signen Unitat, Junts per Catalunya i Tots per Argentona "per la suficiŔncia financera dels ens locals". I per ˙ltim, el PSC presentarÓ una interpelĚlaciˇ per conŔixer l'estat d'execuciˇ i les previsions de realitzaciˇ de les inversions que figuren al pressupost d'aquest any 2020.

Aquest ple el podreu seguir en directe a travÚs de tots els canals de comunicaciˇ de RÓdio Argentona: al 104.6 de la FM, a la rÓdio per internet i tambÚ al canal de Youtube de l'emissora.

Publicat el 14.09.2020