Notícies
Publicat el 14.09.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El ple en directe
Se celebrarà telemàticament avui a partir de les 18.30h
ple telematic 2

Canal Youtube de Ràdio Argentona

Ràdio Argentona en directe

El mateix dia que els infants i joves de la vila han iniciat les classes, els regidors i regidores també inicien el curs polític amb el ple del mes de setembre. Tindrà lloc a partir de les 18.30h i se celebrarà telemàticament per tal de poder garantir les mesures d'higiene i seguretat contra la Covid-19.

Entre els punts de l'ordre del dia destaca el projecte d'enderroc parcial de l'antiga fàbrica Velcro i l'adequació de l'espai per a aparcament de vehicles. En el ple d'avui també es porten a aprovació dos convenis; el primer entre el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, l'Ajuntament i Cingle bus per a millorar les comunicacions entre Òrrius, Argentona i l'Hospital de Mataró; i el segon conveni entre l'Ajuntament i el Consell Comarcal del Maresme sobre el projecte "informació i suport en mesures de seguretat; promoció econòmica i mercat en el marc de la política activa d'ocupació, programa Treball i Formació, línia extraordinària Covid-19". 

Al ple d'aquesta tarda també hi haurà tres mocions i una interpel·lació. Unitat exposarà la primera per mostrar-se en contra "de la revocació de drets penitenciaris de les preses i presos polítics, en suport a les persones represaliades i en defensa de l'amnistia de totes elles". Junts per Catalunya presenta una moció per donar suport als petits comerciants de la vila i demanarà facilitar-los el comerç electrònic. La tercera moció la signen Unitat, Junts per Catalunya i Tots per Argentona "per la suficiència financera dels ens locals". I per últim, el PSC presentarà una interpel·lació per conèixer l'estat d'execució i les previsions de realització de les inversions que figuren al pressupost d'aquest any 2020.

Aquest ple el podreu seguir en directe a través de tots els canals de comunicació de Ràdio Argentona: al 104.6 de la FM, a la ràdio per internet i també al canal de Youtube de l'emissora.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800