Butlletí electrònic

Deixa'ns el teu correu electrònic i setmanalment rebràs les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 11.02.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Formació per a famílies amb el repte d'educar infants
L'educadora i sociòloga, Alba Castellví, facilitarà eines per fomentar les capacitats dels infants aquest dimecres a l'Escola les Fonts (19h)
nendeures

Aquest dimecres tindrà lloc a l'Escola Les Fonts (19h) la xerrada "Actituds per afavorir els aprenentatges dels fills" a càrrec de la sociòloga i educadora, Alba Castellví. Es tracta d'una sessió educativa que organitza l'Ajuntament d'Argentona, amb el suport de la Diputació de Barcelona i les AMPA d'Argentona. Aquesta formació s'adreça a famílies i a totes aquelles persones que estiguin interessades a adquirir eines per fomentar l'aprenentatge dels infants de 3 a 12 anys. Les places d'aquesta sessió oberta són limitades i les inscripcions s'han de formalitzar a través d'aquest formulari

En una entrevista a Ràdio Argentona, Alba Castellví, ha explicat que l'actitud dels adults pot incidir en la promoció de les capacitats dels infants i per això en facilitarà eines i recomanacions pràctiques. Es tracta d'una xerrada pràctica on segons ha dit "els ajudo a ajudar als seus fills a organitzar-se, responc preguntes sobre si s'ha d'ajudar més o menys a fer els exercicis, fins a quin punt se'ls ha d'anar a darrere perquè facin els deures o com aconseguir que això no hagi de passar". En definitiva, Alba Castellví, se centrarà en tot el que té a veure amb l'actitud dels pares i mares davant la feina d'escola però també davant l'actitud dels fills cap a les seves responsabilitats.   
 
Escolta l'entrevista a l'educadora, Alba Castellví:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800