Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 11.02.2020
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Formaciķ per a famílies amb el repte d'educar infants
L'educadora i sociōloga, Alba Castellví, facilitarā eines per fomentar les capacitats dels infants aquest dimecres a l'Escola les Fonts (19h)
nendeures

Aquest dimecres tindrā lloc a l'Escola Les Fonts (19h) la xerrada "Actituds per afavorir els aprenentatges dels fills" a cārrec de la sociōloga i educadora, Alba Castellví. Es tracta d'una sessiķ educativa que organitza l'Ajuntament d'Argentona, amb el suport de la Diputaciķ de Barcelona i les AMPA d'Argentona. Aquesta formaciķ s'adreįa a famílies i a totes aquelles persones que estiguin interessades a adquirir eines per fomentar l'aprenentatge dels infants de 3 a 12 anys. Les places d'aquesta sessiķ oberta sķn limitades i les inscripcions s'han de formalitzar a través d'aquest formulari

En una entrevista a Rādio Argentona, Alba Castellví, ha explicat que l'actitud dels adults pot incidir en la promociķ de les capacitats dels infants i per aixō en facilitarā eines i recomanacions prāctiques. Es tracta d'una xerrada prāctica on segons ha dit "els ajudo a ajudar als seus fills a organitzar-se, responc preguntes sobre si s'ha d'ajudar més o menys a fer els exercicis, fins a quin punt se'ls ha d'anar a darrere perquč facin els deures o com aconseguir que aixō no hagi de passar". En definitiva, Alba Castellví, se centrarā en tot el que té a veure amb l'actitud dels pares i mares davant la feina d'escola perō també davant l'actitud dels fills cap a les seves responsabilitats.   
 
Escolta l'entrevista a l'educadora, Alba Castellví:

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800