Educació
Conferència
Sessió formativa "Actituds per afavorir els aprenentatges dels fills"
Dimecres 12 de febrer - De 19 a 20:30h - Escola Les Fonts. A càrrec d'Alba Castellví, sociòloga i docent, assessora educativa de famílies i mediadora familiar

taller educacio 2020L'Ajuntament d'Argentona, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Xarxa d'AMPAs d'Argentona, organitza una nova sessió de formació educativa.

El proper dimecres 12 de febrer, de 19 a 20:30 hores, a l'Escola Les Fonts (c/ Abat Escarré, 49) tindrà lloc la xerrada "Actituds per afavorir els aprenentatges dels fills", a càrrec d'Alba Castellví, sociòloga i docent, formadora de formadors, assessora educativa de famílies i mediadora familiar.

L'actitud de l'adult és fonamental:

  • Com podem aconseguir que els nostres fills s'interessin pels aprenentatges?
  • Com podem fer créixer les seves capacitats?
  • Quines actituds familiars permeten mantenir desperta la curiositat i les ganes de saber?

S'adreça a famílies amb fills de 3 a 12 anys. Les places són limitades i les inscripcions s'han de formalitzar a través del formulari que trobareu al següent enllaç:

Inscripció

Alba CastellvíAlba Castellví

Sóc educadora, sociòloga i mediadora. Els estudis en mediació i Sociologia m'han permès comprendre com l'educació dels infants i els joves pot contribuir a la transformació social.

La meva principal activitat és l'assessorament de pares i mares. En tallers, conferències i sessions particulars amb les famílies, comparteixo les eines essencials per educar amb serenitat. En les meves sessions plantejo formes concretes de procedir perquè la relació educativa entre pares i fills sigui satisfactòria i eficaç.

Vaig treballar en equips d'investigació universitaris i vaig impartir classes a les facultats d'Educació Social i de Sociologia. Em vaig especialitzar en la gestió dialogada de conflictes i la mediació, i vaig exercir com a mediadora comunitària i veïnal per a diversos Ajuntaments. Des de fa fa uns anys, exerceixo la mediació en l'àmbit privat en conflictes familiars, i específicament  m'interessa la gestió de conflictes de convivència entre pares i adolescents. Com a mestra, he treballat en diversos centres educatius i vaig optar per col·laborar en un projecte educatiu alternatiu on sóc educadora de nens i joves de 3 a 15 anys.

També em dedico a impartir l'ensenyament de la mediació a màsters i postgraus.

He publicat els llibres Un cistell de cireres. Set contes petits per fer-nos grans, (Estrella Polar) i  Educar sense cridar. Acompanyant els fills d'entre quatre i dotze anys en el camí cap a l'autonomia (Angle Editorial).

Més informació a www.albacastellvi.cat/ca

Dimecres
12
febrer
2020
19h
Lloc Escola Les Fonts
Adreça c/ Abat Escarré, 49
Hora 19 h
Tipus d'acte Conferència
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800