Ajuntament d'Argentona
La cap de Tots per Argentona reclama al govern més transparència per treballar el pressupost

En clau local, avui hem continuat analitzant el ple ordinari de novembre amb l'entrevista a Montse Capdevila. La cap de Tots per Argentona ha tingut paraules d'agraïment per Pep Masó, un dels fundadors de la seva formació, que dilluns passat va fer efectiva la renúncia a l'acta de regidor.

Pel que fa als temes del ple, Capdevila considera que els impostos locals s'hauran d'anar apujant però que, abans, caldrà justificar-ho molt bé. Admet, per exemple, que l'Ibi s'haurà d'augmentar en un futur pròxim per poder seguir donant els serveis actuals i, al mateix temps, fer front a l'aparició de noves necessitats. Capdevila espera que el debat entre grups que ara s'ha obert per la redacció del pressupost 2020 arribi a bon port i els comptes es puguin aprovar abans d'acabar l'any.

Per altra banda, Montse Capdevila també s'ha referit al canvi d'enfocament que el govern d'Unitat està donant a l'àrea de Participació Ciutadana. Tots per Argentona no comparteix que la recuperació de la Reunió de Poble hagi comportat la desaparició del Consell de Vila.

Publicat el 11.11.2019