Notícies
Publicat el 11.11.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Montse Capdevila: 'L'Ibi s'haurà de pujar en un futur, però ho haurem de justificar molt bé'
montse_capdevila_novembre
La cap de Tots per Argentona reclama al govern més transparència per treballar el pressupost

En clau local, avui hem continuat analitzant el ple ordinari de novembre amb l'entrevista a Montse Capdevila. La cap de Tots per Argentona ha tingut paraules d'agraïment per Pep Masó, un dels fundadors de la seva formació, que dilluns passat va fer efectiva la renúncia a l'acta de regidor.

Pel que fa als temes del ple, Capdevila considera que els impostos locals s'hauran d'anar apujant però que, abans, caldrà justificar-ho molt bé. Admet, per exemple, que l'Ibi s'haurà d'augmentar en un futur pròxim per poder seguir donant els serveis actuals i, al mateix temps, fer front a l'aparició de noves necessitats. Capdevila espera que el debat entre grups que ara s'ha obert per la redacció del pressupost 2020 arribi a bon port i els comptes es puguin aprovar abans d'acabar l'any.

Per altra banda, Montse Capdevila també s'ha referit al canvi d'enfocament que el govern d'Unitat està donant a l'àrea de Participació Ciutadana. Tots per Argentona no comparteix que la recuperació de la Reunió de Poble hagi comportat la desaparició del Consell de Vila.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800