Butlletí electrōnic

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

subscriu-t'hi

Notícies
Publicat el 10.10.2019
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
La Comissiķ de Festes fa un balanį molt positiu de la Festa Major
Tant l'enquesta realitzada pels veīns i veīnes com la comissiķ de festes coincideixen a valorar positivament els actes d'enguany
Festa Major 2019

La regidora de Festes, Montse Cervantes, ha exposat a Rādio Argentona el balanį de la Comissiķ de Festes referent a la Festa Major. En línies generals n'han fet una valoraciķ molt positiva perō la regidora ha posat especial interčs en els aspectes de millora com, segons ha dit, l'aparcament i la situaciķ d'alguns espais. D'altra banda, la regidora ha volgut agrair a totes les persones que han participat en l'enquesta d'opiniķ impulsada pel departament de Cultura i Festes de l'Ajuntament.

Referent a l'enquesta de valoraciķ ciutadana, Montse Cervantes, ha explicat que les conclusions els han servit per prendre nota tant dels aspectes que han funcionat com dels que cal millorar. A més, ha apuntat que la majoria de valoracions ciutadanes coincideixen amb les exposades per la comissiķ, i per tant, les reafirmen. En aquest sentit ha explicat que "es valora negativament l'aparcament i la idoneītat de quč la Fira i la Garrinada estiguin tan a prop". Finalment, Cervantes ha afirmat que es compromet a treballar per solucionar aquestes mancances, en especial, els problemes d'aparcament.  

Escolta l'entrevista a la regidora de Festes, Montse Cervantes: 

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800