Ajuntament d'Argentona
El cap de setmana del 8 i 9 de juny prop d'una vintena d'espectacles de carrer arriben a Argentona


Programa del Festival Sense Portes en pdf

Compte enrere per la 7ª edició del Festival Senseportes d’Argentona, que enguany impulsa l’Ajuntament d’Argentona amb el suport del Col•lectiu Senseportes, entitat que ha impulsat i consolidat aquest certamen en els darrers anys.

El festival comptarà gairebé amb una vintena de propostes que es repartiran al llarg d’un intens cap de setmana, els dies 8 i 9 de juny, per espais emblemàtics del centre d’Argentona, com la plaça Nova, Can Doro, La Sala, la plaça de Vendre o la plaça de l’Església, entre d’altres.

Un excel.lent ventall d’arts de carrer que permetran gaudir de múltiples, des de titelles, música, acrobàcies, humor, dansa, circ, pallassos, una gran selecció per a tot tipus de públics.

El Festival SensePortes 2019 comptarà, entre d’altres, amb Meeting Point, de la companyia Ertza Dantza, premi Max 2018 al Millor Espectacle de Carrer; Pelat, de Joan Català; Desvariacions d'Otel·lo, amb Alba Serraute;  A mi no me escribió Tenesse Williams, amb la companyia Roberto Alonso ; El Museu al Carrer, Nas d’Or 2018 al Festival Internacional de Pallassos de Cornellà; o La Dernière Danse de Brigitte, premi a la Millor Interpretació a la Fira de Lleida de l’edició 2017.

Tot els espectacles són gratuïts

L’eix que fa girar el Festival Senseportes és l’espectador, per això totes les propostes i representacions que es podran veure al llarg del cap de setmana seran gratuïtes. Això sí, hi ha espectacles infantils, d’altres per a un públic familiar, i alguns adreçats al públic adult.

Només en el cas de “Desvariacions sobre Otel.lo”, que es podrà veure el diumenge 9 de juny a les 19:30 hores a La Sala, l’aforament és limitat. Les entrades per aquesta obra es podran adquirir des d’una setmana abans, i amb un màxim de dues entrades per persona, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, al web www.festivalsenseportes.cat o a la taquilla del teatre des d’una hora abans.

I el públic també serà l’encarregat de decidir, amb els seus vots, quin serà el millor espectacle del certamen i que s’alci amb el premi Pom d’Or del Festival. No t’oblidis de dispositar la butlleta amb la teva valoració a les urnes que trobaràs a cadascun dels espectacles.

Un festival per menjar-se’l

Durant el cap de setmana, el festival gaudirà de fantàstics complements, com un espai de food trucks on poder descansar i gaudir de diverses propostes gastronòmiques i que s’instal.larà a la plaça de Vendre, amb el suport de l’associació Argentona Es Mou.

Ja podeu consultar tota la programació i novetats del festival al web www.festivalsenseportes.cat

Publicat el 28.05.2019