Ajuntament d'Argentona
L'acte es va dur a terme al Saló de Pedra amb la presència del regidor d'Educació, Àngel Puig

Aquest dimarts va tenir lloc l'acte de cloenda dels Programes de Formació i Inserció que l'Ajuntament d'Argentona ha realitzat al llarg del curs 2017-2018. Un total de 29 alumnes en les especialitats d'Auxiliar de Pastisseria i fleca (12), d'Auxiliar d'Activitats d'oficina i serveis administratius generals (8) i d'Auxiliar de Muntatges d'instal•lacions electrotècniques en edificis (9) han aconseguit finalitzar el curs 2017-18.

El Saló de Pedra de l'antic Ajuntament va acollir aquest acte que va aplegar alumnes, les seves famílies i representants d'algunes de les empreses que han col•laborat amb els PFI per realitzar les pràctiques de formació a centres de treball. Des de l'Ajuntament d'Argentona es vol agrair especialment la col•laboració de: Aigües d'Argentona, Tinotino, Piscines d'Argentona, Fustes Pram, Motorprim, Brigada de l'Ajuntament d'Argentona, Instal•lacions Prat, 121 Energy, L'Essència del blat, Cesar Diaz, Tastets, Tot pa, Bar El Cros, Cava Pastissers, Espai Postres, Can Moré, Office Mataró, Escola Sant Miquel del Cros, Itaca Emocions, Escola Rocafonda, Escola Sant Josep.

L'equip educador i el regidor d'Educació, Àngel Puig, van reconèixer la tasca de totes les persones i entitats involucrades en el desenvolupament dels PFIs i van subratllar l'experiència viscuda al llarg del curs. També els alumnes van participar d'aquest acte que suposa un punt d'inflexió en la seva trajectòria acadèmica. Molts d'ells seguiran per la via formativa realitzant cicles formatius de grau mig i cursos,  i d'altres continuaran per la laboral.

El curs vinent 2018-2019 els Programes de Formació i Inserció de l'Ajuntament d'Argentona oferiran les especialitats d'Auxiliar de Pastisseria i forneria i d'Auxiliar d'Activitats d'oficina i serveis administratius generals. Aquests dies els i les alumnes que han obtingut plaça un cop esgotat el procés de preinscripció poden completar la seva matriculació.

Publicat el 04.07.2018