Argentona Comunicació

El cap de llista del PSC, Salvador Casas, diu que no descarta fer una moció

vador gran

El cap de llista del PSC, Salvador Casas, ha passat avui per la ràdio en el seu torn de la roda política. Casas ha explicat perquè el seu grup va votar a favor dels dos punts de l’ordre del dia que es van aprovar, i s’ha fet un anàlisi general del ple del mes de febrer.

Un dels temes que més preocupa al socialista és el de les escoles bressol. Així ho va dir al ple i també ho ha fet saber avui a la ràdio. “Ens preocupa molt la situació de les escoles bressol d’Argentona perquè el contracte amb l’empresa que les gestiona s’acaba al juliol i aquests procediments són llargs i si no espabilem tindrem problemes”. Pel que respecta als diners que la Generalitat deu a l’Ajuntament de les escoles bressol ha dit que “no descarto cap opció” i “tampoc descartem fer una moció en el proper ple segons com avancin les coses", ha afirmat.

Respecte a l’aprovació del reglament municipal de creació i funcionament de la Comissió del Nomenclator, ha dit que es va crear fa anys i que no es va dotar d’un reglament de funcionament, i que ara és un bon moment per fer-ho: “ara que tenim un pla director de participació ciutadana que explica com han de ser els òrgans participats a l’Ajunatment, és evident que falta aquest document que ens digui com funciona aquesta comissió”. És per això que aquest punt, diu, li ha semblat correcte.

Sobre l’altre punt del dia que es va tractar, referent a la modificació de crèdit del pressupost municipal per unes subvencions d’ocupació, considera que les formes no han estat les correctes, “estem a començament de febrer, fa un mes que ha entrat en vigor el pressupost de 2018, i dos mesos que es va aprovar. No es podria haver tingut aleshores en compte aquesta modificació?”, s’ha qüestionat. Tot i així, ha votat a favor perquè “creiem que hem de continuar fent polítiques públiques per incentivar la contractació i facilitar que la gent entri dins la vida laboral”.

Escolteu l'entrevista sencera al cap de llista del PSC, Salvador Casas:

Publicat el 08.02.2018