Argentonacomunicaciķ.cat - ARGENTONA COMUNICACIĶ

Argentona Comunicaciķ social
Facebook Twitter Youtube Ivoox
SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRŌNIC

Deixa'ns el teu correu electrōnic i setmanalment rebrās les notícies d'Argentona i actes d'agenda més destacats

Notícies
'Ens preocupa molt la situaciķ de les escoles bressol d'Argentona'

El cap de llista del PSC, Salvador Casas, diu que no descarta fer una mociķ

vador gran

El cap de llista del PSC, Salvador Casas, ha passat avui per la rādio en el seu torn de la roda política. Casas ha explicat perquč el seu grup va votar a favor dels dos punts de l’ordre del dia que es van aprovar, i s’ha fet un anālisi general del ple del mes de febrer.

Un dels temes que més preocupa al socialista és el de les escoles bressol. Així ho va dir al ple i també ho ha fet saber avui a la rādio. “Ens preocupa molt la situaciķ de les escoles bressol d’Argentona perquč el contracte amb l’empresa que les gestiona s’acaba al juliol i aquests procediments sķn llargs i si no espabilem tindrem problemes”. Pel que respecta als diners que la Generalitat deu a l’Ajuntament de les escoles bressol ha dit que “no descarto cap opciķ” i “tampoc descartem fer una mociķ en el proper ple segons com avancin les coses", ha afirmat.

Respecte a l’aprovaciķ del reglament municipal de creaciķ i funcionament de la Comissiķ del Nomenclator, ha dit que es va crear fa anys i que no es va dotar d’un reglament de funcionament, i que ara és un bon moment per fer-ho: “ara que tenim un pla director de participaciķ ciutadana que explica com han de ser els ōrgans participats a l’Ajunatment, és evident que falta aquest document que ens digui com funciona aquesta comissiķ”. És per aixō que aquest punt, diu, li ha semblat correcte.

Sobre l’altre punt del dia que es va tractar, referent a la modificaciķ de crčdit del pressupost municipal per unes subvencions d’ocupaciķ, considera que les formes no han estat les correctes, “estem a comenįament de febrer, fa un mes que ha entrat en vigor el pressupost de 2018, i dos mesos que es va aprovar. No es podria haver tingut aleshores en compte aquesta modificaciķ?”, s’ha qüestionat. Tot i així, ha votat a favor perquč “creiem que hem de continuar fent polítiques públiques per incentivar la contractaciķ i facilitar que la gent entri dins la vida laboral”.

Escolteu l'entrevista sencera al cap de llista del PSC, Salvador Casas:

Publicat el 08.02.2018
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a Twitter