Ajuntament d'Argentona
Més de 1000 alumnes inicien les classes a les quatre escoles d'educació infantil i primària i 780 a l'Institut d'Argentona

Després que dimarts els centres d'educació infantil i primària obrissin les portes en una jornada marcada per la pluja, aquest dijous s'ha completat l'inici de curs escolar 2017-18 al municipi amb l'estrena de l'Institut i els cursos del programa de Formació i Inserció.

Les 4 escoles públiques compten amb 1064 alumnes, repartits entre les nou aules del Bernat de Riudemeia, 16 a l'escola Argentona, 16 a Les Fonts i vuit a l'escola Sant Miquel del Cros, que aquest curs ha compactat les aules de P-3 i P-4.

Pel que fa a l'Institut, són gairebé 600 els alumnes de 1r a 4t d'ESO que inicien les classes aquesta setmana, i un total de 180 de Batxillerat. Pel que fa als cursos de Formació i Inserció, coneguts com PFI, adreçats a joves que no tenen el graduat en ESO, s'han cobert les places ofertades per als cursos d'Auxiliar en forneria i fleca i el d'Auxiliar d'activitats d'oficina i en serveis administratius generals. Pel que fa al curs d'Auxiliar en instal•lacions electrotècniques en edificis hi ha encara dues places lliures. El total d'alumnes d'aquests tres cursos és 41.

Publicat el 14.09.2017