Notícies
Publicat el 18.06.2015
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Josep Castanyé (President del Centre Parroquial): "Anirem de bracet amb l'Ajuntament, això no es paga amb cèntims"

L'alcalde, Eudald Calvo, exclou la "intencionalitat política" de la problemàtica i afirma que estaran al costat de l'entitat

josep_castanyer_faldopetiteudald_febrer_faldopetit

Josep Castanyé només fa uns mesos que és el president del Centro Parroquial d'Argentona però ja ha viscut l'angoixa de veure com l'entitat que presideix és a punt de tancar portes tot i els seus més de dent anys d'història. Explica que l'entitat ja s'havia reunit en tres ocasions amb l'anterior alcalde per tal de cercar una solució conjunta per evitar el cessament d'activitats però que aquestes trobades havien generat sempre més incerteses que solucions.

Després de la trobada, ahir, amb Eudald Calvo, Castanyé es mostra agraït i esperançat per la mà estesa i l'acompanyament que se'ls ha ofert per tal de superar l'entrebanc amb el que es troba el Centro. 

Josep Castanyé explica els principals arranjaments que haurà de fer el Centre Parroquial per tal d'adequar-se a la normativa vigent.

Per la seva banda, Eudald Calvo, alcalde d'Argentona, entén l'angoixa que han viscut els responsables del Centro Parroquial però exclou la "intencionalitat política" en la problemàtica que s'ha generat.

Per Calvo, cal que l'Ajuntament se situï al costat de l'entitat i els doni suport tècnic per tal d'enfocar les reformes necessàries segons la normativa i, si és necessari, suport econòmic a través del conveni que ja hi ha establert entre l'entitat i l'administració local.

Informació relacionada:

El Centre Parroquial evita el tancament


^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800