Notícies
Publicat el 18.06.2015
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El Centre Parroquial evita el tancament

L'Ajuntament concedeix una pròrroga a l'entitat per tal d'adequar les instal·lacions a la legislació vigent

centre_parroquial_faldogran

La Junta del Centre Parroquial d'Argentona respira alleugerida després de la reunió que va mantenir ahir al matí amb l'alcalde d'Argentona, Eudald Calvo (CUP), en la que es va acordar concedir una pròrroga a l'entitat per tal d'adequar les instal·lacions a la legislació vigent. Els responsables del Centro entraven a la trobada amb angoixa, ja que el passat 11 de juny els va arribar una notificació que els instava a cessar tota activitat a partir del 22 d'aquest mateix més, d'aquí a només cinc dies.

La notificació, signada per l'anterior alcalde, Ferran Armengol, venia motivada per un informe elaborat pels serveis tècnics municipals que requereix una llarga llista de reformes a les instal•lacions del Centro que no s'han dut a terme a causa del seu elevat cost econòmic. Entre les principals actuacions s'hi troben la instal•lació de barreres ignífugues i la rehabilitació de la coberta del teatre.

El nou alcalde d'Argentona, Eudald Calvo, va pactar ahir concedir una pròrroga i, al mateix temps, donar suport tècnic i econòmic al Centro Parroquial per tal de donar compliment als requeriments legals.


Informació relacionada: 

Josep Castanyé (President del Centre Parroquial): "Anirem de bracet amb l'Ajuntament, això no es paga amb cèntims"

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800