Ajuntament d'Argentona

Dia PapallonesAmb motiu del 3er Dia de les Papallones de Catalunya, el Parc de la Serralada Litoral organitza dues activitats els dies 5 i 20 de juny.

Aquesta activitat ens ajudarà a conèixer el món de les papallones i la feina que fan els col•laboradors voluntaris del projecte de seguiment de les poblacions de papallones diürnes: el Butterfly Monitoring Scheme a Catalunya (CBMS). Com les afecta el canvi climàtic? Quines espècies tenim a casa nostra? D'on vénen i on van? 

L'activitat consisteix en una xerrada introductòria al món de les papallones i una sortida de camp guiada de la mà d'un dels col•laboradors del projecte CBMS a la Vall de Riudemeia, Argentona

El divendres 5 de juny, a les 19 hores, es portarà a terme una xerrada al Saló de Pedra a càrrec de Jordi Corbera, dibuixant naturalista. I el dissabte 20 de juny. Sortida a la Vall de Riudemeia a les 10 del matí.

Cal inscripció prèvia, trucant al telèfon 93795 54 05, al 93 754 00 24 (Oficina Parc) i al correu electrònic p.slitoral@diba.cat.

Organitza: Parc de la Serralada Litoral, l'Escola de Natura del Corredor, amb la col.laboració de l'Ajuntament d'Argentona.

Divendres
5
juny
2015
19h
Lloc Saló de Pedra
Hora 19 h
Tipus d'acte Conferència