Els formularis
 
Taules de debat Pressupost participatiu 2016

Pressupost Participatiu 2016L'Ajuntament d'Argentona inicia aquest any un projecte novedós i ambiciós en l'àmbit de la participació ciutadana: un pressupost participatiu amb el qual els ciutadans podran debatre i decidir el destí de 500.000 euros del pressupost municipal per a l'any 2017.

Fins ara s'han recollit prop de 250 propostes de ciutadans i entitats. A partir del mes de maig s'organitzaran unes taules de veïns i veïnes per tal de debatre, prioritzar i seleccionar les propostes finalistes que es portaran al setembre a una consulta oberta a tota la ciutadania.

Digue'ns quina és la teva disponibilitat horària per tal que puguem adaptar l'horari de les taules de debat. S'han previst un total de 4 sessions i una taula de debat final. Moltes gràcies pel teu interès!

Dades de contacte
*
*
*
Disponibilitat
*Dies o dies de la setmana amb disponibilitat
*

Si desitges fer d'altres comentaris relacionats amb aquest o d'altres assumptes, pots posar-te en contacte amb la Regidoria de Participació Ciutadana, trucant al 93 797 49 00 o bé enviant un correu electrònic a participacio@argentona.cat. Moltes gràcies per la teva participació.

* D'acord amb la Llei 15/1999, del 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter persona, s'informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l'Ajuntament. Les dades de caràcter personal objecte de tractament no es poden utilitzar per a finalitats incompatibles amb aquelles per a les quals les dades hagin estat recollides.

T'ha estat útil aquesta informació?  Sí  No
 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 937 974 900 - Fax 937 970 800