• Descripciˇ de la ruta

  Banner

  Rutes guiades Primavera 2023 - Inscripcions gratuïtes

  El Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Argentona organitza una nova edició de les rutes guiades per conèixer més a fons la riquesa natural, històrica i arquitectònica del municipi. S'han programat tres sortides entre els mesos de maig i juny. 

  La primera proposta serà el 21 de maig amb la ruta “Fets i llegendes", la segona serà el 28 de maig amb la ruta "La Vila modernista d'estiueig" i la darrera arribarà el 11 de juny amb “Font a Font cap al Castell de Burriac". Aquestes activitats són gratuïtes però les places són limitades i cal fer inscripció prèvia.

  Trobareu el formulari d'inscripció al peu d'aquesta pàgina.

  • R/01 _ FETS I LLEGENDES

  21 de maig de 2023 / 10.45h / Sortida des del Museu del Càntir / Durada: 1h  i 30 min. Edat recomanada: a partir de 6 anys. Ruta màgica i divertida per descobrir les anècdotes i llegendes més curioses de la vila amb activitat infantil al final. Aquesta ruta estarà dirigida per Ona l'exploradora, que els explicarà les llegendes i fets curiosos als infants de la casa i, per finalitzar, realitzarem un taller de manualitats.

  • R/02 _ VILA MODERNISTA D'ESTIUEIG

  28 de maig de 2023 / 10.45h / Sortida des del Museu del Càntir / Durada: 2h aprox. Descobreix l'Argentona modernista i les maneres de viure en el temps de l'estiueig. Amb aquesta ruta veurem l'herència del modernisme a la vila d'Argentona i la manera de viure en aquella época.

  • R/03 _ FONT A FONT CAP AL CASTELL DE BURRIAC

  11 de juny de 2023 / 09.00h / Sortida des de la Font Picant / Durada: 3h aprox. Camí cap al castell de Burriac coneix les fonts més emblemàtiques d'Argentona amb la seva història, natura i la fauna. Es recomana portar roba i calçat esportiu. 

  Més informació i reserves: Ajuntament d'Argentona Servei Municipal de Promoció Econòmica. (C. Gran, 61, primer pis). Truca al 93 797 49 00 o envia un correu electrònic a turisme@argentona.cat

  INSCRIPCIONSUs esperem a totes i tots a les Rutes guiades d'Argentona!

  Rutes guiades Argentona 2023

  Rutes guiades Argentona 2023

  Fitxer: Rutes_guiades_Argentona_2023.pdf

  Format: Acrobat-PDF
  Pàgines: 2
  Mida: 40.84 MB