Propostes
Publicat el 28.03.2023
Andreu Teteji. Orígens
 • Dates: 
  Del 14 d'abril al 21 de maig de 2023
 • Lloc: 
  Museu del Càntir
 • Organitza:
  Museu del Càntir d'Argentona
 • Preu: 
  gratuït
 • Web: 
  www.museucantir.org
 • Andreu Teteji mostra la seva darrera obra pictòrica i musical al Museu del Càntir d'Argentona

  Teteji és un creador polifacètic, artista plàstic i músic alhora, i  durant els mesos d'abril i maig ens delectarà amb les seves creacions artístiques i musicals.

  Teteji

  “Mai hem d'oblidar qui som i d'on venim, la vida fa moltes voltes i sempre hi ha la possibilitat de retornar a les nostres arrels”.

  Orígens neix a partir d'un accident, d'una taca, de deixar fer a la matèria perquè per sí sola creï, es clivelli i es fragmenti.

  Olis, trementines, betums, dissolvents, aigua, el mateix “gesso” d'imprimació de la fusta, tots els materials segueixen el seu curs natural i dansen entre ells. És aquí quan intervé l'artista en plenitud, retallant, omplint, enquadrant i creant formes. De l'abstracció a la figuració.

  Aquesta sèrie està inspirada en un viatge que l'artista va fer a l’Àfrica en un moment emocionalment convuls. Veure aquells animals en estat salvatge, les tribus massai vivint en cabanes sense electricitat i sense luxes, li va fer pensar en l'essència de la vida.

  Amb aquesta exposició, Andreu Teteji pretén remarcar la importància d'escoltar-nos, de parar un moment i adornar-nos de qui som, d'on venim, dels nostres orígens, de que tots formem part d'un tot, que hem de mantenir i cuidar abans no sigui massa tard.

  Com a activitat paral·lela a aquesta exposició i amb motiu dels actes de la Nit dels Museus, el dissabte 13 de maig a les 22h, l'Andreu Teteji, junt amb Albert Guanyabens, ambdos components del grup musical MATRIU, ens oferiran un concert a la sala d'exposicions del museu.
   

 
^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800