Ajuntament d'Argentona
 • Sovint ens ho pregunten molts vilatans, on són els polítics del nostre consistori? Si, teòricament, l'Ajuntament és l'administració més propera als ciutadans, per què costa tant veure els seus administradors?

  No parlem, només, de veure'ls pel carrer passejant o comprant; parlem també dels petits actes, trobades o certàmens organitzats per les entitats d'Argentona. Aquells
  actes de petit format que passen quasi desapercebuts perquè aglutinen poca gent i queden lluny dels focus d'interès; però que mantenen el pols de la vida cultural, esportiva o social d'Argentona. On són els polítics en aquests actes?

  I també ens referim a les reunions per compartir el funcionament o treball de diferents àrees (consell de mitjans, consell d'esports, consell escolar, altres reunions sectorials...). Hi ha molts espais de debat que formen part de l'estructura del nostre Ajuntament i que permeten que les diferents formacions polítiques puguem sentir-nos
  més properes, compartir inquietuds i buscar solucions conjuntes per a la bona gestió municipal. On són, també, els polítics locals?

  El govern té la responsabilitat de l'execució i explicació de les seves propostes i l'oposició té la responsabilitat de vetllar-ho, fiscalitzar-ho i explicar-ho també a la ciutadania. I tots plegats tenim el deure de ser propers, visibles i accessibles; i assistir a tot allò que implica una transcendència pública.

  Així ho veiem des de TxA i així ho intentem complir. Fem el màxim esforç per ser a tot arreu i amb tothom. Ens interessa el debat, ens importa el consens i ens motiva
  participar activament de la política local, no només en els Plens. És el nostre deure i el nostre reconeixement a tanta gent que, voluntàriament, mantenen fort el teixit associatiu i la vida cultural i esportiva. I també a tots els vilatans i vilatanes que ens han confiat la seva representació.

Publicat el 03.11.2022