Ajuntament d'Argentona
  • Encara hi ha massa llocs a la vila on, tant les calçades com les voreres, no estan en bon estat i són causa freqüent d'accidents. Necessitem un poble endreçat, amb carrers en bon estat, nets i segurs. Ens proposem un seguiment continuat de les obres i neteges necessàries. Denunciarem els casos que representin perill pels vilatans i us invitem a col·laborar en aquesta tasca.

    Celebrem la reducció de velocitat de vehicles en els nuclis urbans, que ja portàvem al nostre programa. Hem proposat que se senyalitzi la vila d'acord amb la nova normativa, i volem que, perquè la mesura sigui efectiva, es creïn passos de vianants elevats i elements dissuasius de la velocitat.

    En els veïnats de Clarà hi tenim dues bones notícies. La primera és que ja disposem del centre cívic a les Ginesteres, que serà molt útil per a la cohesió i les activitats dels veïns de la urbanització i per facilitar també els serveis municipals en igualtat de condicions. La segona, relativa a les urbanitzacions de Can Cabot i Can Raimí, és que la Diputació ha presentat a l'ajuntament l'estudi per a la seva regularització. També s'ha sondejat els veïns per conèixer la repercussió assumible dels costos d'urbanització d'acord amb la seva estimació d'ingressos per a fer-hi front. L'estudi representa un gran pas endavant. Caldrà continuar esglaonadament fins a la recepció d'aquesta part del poble.

    Els socialistes continuem treballant, des de l'oposició, per resoldre els problemes d'Argentona, tractant d'aconseguir el màxim d'unitat entre les diferents forces polítiques. El context polític general ha estat el de no reconèixer-nos, les forces independentistes, que vam guanyar les eleccions i som el primer partit de Catalunya.

    Mentrestant, ens han mostrat la seva incapacitat per formar govern a la Generalitat.

    Article publicat al Cap de Creus.

Publicat el 25.10.2021