Ajuntament d'Argentona
  • Els pressupostos per al 2021 demanem que estiguin pensats en les necessitats de les persones que ho necessiten. Fa temps que reclamem un augment de les partides pressupostàries de les entitats, especialment aquelles de caràcter social que ajuden a la gent necessitada, com la Creu Roja, Càritas o la Fundació de la Llar Santa Anna.
    També demanarem que es porti a terme el Market place, una plataforma de comerç electrònic per ajudar al comerç local i facilitar les compres als argentonins, vam presentar una moció al Ple de setembre de 2020 per tirar-ho endavant, si bé de moment no s'ha creat.
    Una altra reclamació de cara als pressupostos és la implementació definitiva del sistema de càmeres de videovigilància perimetral al nucli urbà per lluitar contra els robatoris i altres delictes a la via pública. Posant les coses difícils als delinqüents aconseguirem que evitin venir a Argentona.
    També demanem que es compleixin els compromisos adquirits en el pressupost del 2020 que no van poder ser executats. Sabem que entre tots tirarem endavant Argentona i ens en sortirem d'aquest mal tràngol de la Covid, però cal que els pressupostos reflecteixin aquesta voluntat política.
    Finalment també volíem fer menció de la moció per convertir Argentona en vila amiga del patrimoni cultural i natural que vam presentar al Ple de març i va ser aprovada per unanimitat. Desitgem que serveixi per reforçar el compromís municipal amb la nostra història, art, cultura i natura. L'objectiu és treballar per protegir allò que ens fa únics i ens dóna identitat pròpia i demanar a les administracions supramunicipals que treballin en aquest sentit.

    Article publicat al Cap de Creus

Publicat el 07.04.2021