Ajuntament d'Argentona
  • Amb una frase així començà Ciceró (63 aC) quatre discursos al Senat Romà. Des d'aleshores la frase s'empra per expressar que la paciència s'ha acabat. N'hem tingut, però la degeneració política ha arribat a quotes mai vistes. Fins quan tindreu el poble presoner de les vostres contradiccions?
    Dieu defensar la participació, però no heu complert ni la meitat dels pressupostos participatius i en el disseny de biblioteca no n'hi ha hagut gens. Dieu fer política ecològica, però ni rastre de punts de recàrrega de cotxes elèctrics, no aprofiteu la caldera de biomassa per gestionar els boscos i cada dia llenceu milers de litres d'aigua.
    Dieu fer polítiques d'esquerres, però no feu res en habitatge, la conflictivitat laboral a l'Ajuntament no para de créixer, aproveu les línies econòmiques amb el vot de grups antitètics. Dieu que sou feministes, però el vostre govern és el més desigual dels últims anys, i amagueu el cap sota l'ala davant d'assetjaments.
    Dieu que sou eficients, però s'han perdut subvencions per no fer bé les peticions, s'han deixat de cobrar taxes per no fer els tràmits, fa més de quatre anys que voleu solucionar el problema de l'aparcament i només heu canviat el blau pel vermell, fa vuit anys que dieu que comprareu la casa del costat del Museu i ara us desdieu.
    Dieu que sou transparents, però no deixeu que l'oposició pregunti als tècnics municipals, censureu el pregó de carnestoltes i voleu posar a dit membres del Consell de Mitjans. Dieu estar al costat dels joves, però fa vuit anys que enganyeu el Cau prometent-los un local.
    Dieu tantes coses! I quan arriba el moment, falleu més que una escopeta de fira. Estem cansats de veure com la vostra política cada dia és més decebedora. I... no és per la covid! Estem cansats, però no ens rendim!

    Article publicat al Cap de Creus

Publicat el 07.04.2021