Ajuntament d'Argentona
  • Des que l'any 2016 es van posar en marxa els Pressupostos Participatius, hem pogut comprovar que no sempre ha estat fàcil executar-los. Hi ha diversos projectes guanyadors d'anys anteriors pendents de fer, fet que ha obligat el govern a canviar el format d'aquesta iniciativa. Un dels casos més paradigmàtics és el de l'adequació de l'Espai Social de Les Ginesteres, que va ser un dels projectes guanyadors del pressupost participatiu del 2018 -si bé tampoc no es va dur a terme el 2019. Es tracta d'un dels equipaments clau per al desenvolupament social de Les Ginesteres que, a diferència de la resta d'urbanitzacions, no disposa de cap local municipal d'aquestes característiques.

    Al nostre parer, els veïnats i urbanitzacions també tenen dret a fer la seva vida social en comunitat i, per tant, aquest punt de trobada polivalent esdevé del tot indispensable. DES DE JUNTS PER CATALUNYA ARGENTONA INSISTIM QUE CAL FER JUSTÍCIA I RECOLLIM EL CLAM DELS VEÏNS DE LES GINESTERES PERQUÈ BEN AVIAT TINGUIN EL SEU CENTRE CÍVIC. LLUITAREM PERQUÈ ES PRESSUPOSTI I S'EXECUTI AQUEST ANY 2020. Des de Junts per Catalunya Argentona insistim que cal fer justícia i recollim el clam dels veïns de Les Ginesteres perquè ben aviat tinguin el seu centre cívic. Lluitarem perquè es pressuposti i s'executi aquest any 2020.

    En el mateix sentit, els camins comunitaris de Les Ginesteres són un altre projecte guanyador del pressupost participatiu de 2018 que encara no s'ha realitzat. Tampoc no podem deixar d'esmentar altres projectes guanyadors, com ara el condicionament i arranjament de voreres per a persones amb mobilitat reduïda. Precisament perquè han estat escollides per la ciutadania, aquestes tres propostes i totes les aprovades en pressupost participatiu són necessàries i de gran interès per Argentona; per tant, cal tirar-les endavant.

    Vetllarem perquè el Pressupost 2020 inclogui les inversions pendents dels anteriors pressupostos participatius per tal que, finalment, es puguin executar

    Article publicat al Cap de Creus

Publicat el 09.03.2020