Ajuntament d'Argentona
  • Durant els dos darrers anys del mandat 2015-2019, ens hem trobat amb un govern que s'ha caracteritzat per la manca de gestió ordinària de la maquinària municipal i per la no-execució del pressupost, deixant de realitzar les obres aprovades, així com per la manca de respostes als administrats.

    La prova és que el 2018 només van executar el 73% del pressupost. De cada quatre euros que els argentonins vam posar als comptes públics, només se'n van aprofitar tres. Un suspens rotund en la gestió dels interessos del poble! “Atreveix-te a canviar Argentona” és el que hem demanat als electors. Volem revertir aquesta ineficàcia. Tenim un model de poble. Volem convertir Argentona en una vila per viure-hi, per treballar-hi, per gaudir-la i per avançar. Ens cal una gestió eficaç. Oferim el nostre compromís de responsabilitat amb la cosa pública, de transparència i de participació. Des de l’ètica personal i la lleialtat institucional. Dient la veritat als vilatans.

    Des del govern o des de l'oposició. Els socialistes som gent de diàleg. Per això continuem oberts a parlar amb totes les forces polítiques. Posem per sobre els interessos del poble. La política sobre el model de país la fem sobretot al Parlament.

    IGUALTAT D'OPORTUNITATS, REPARTIMENT DE LA RIQUESA I COHESIÓ ENTRE TOTS ELS VEÏNATS

    Tenim un programa per a Argentona i és d'acord amb aquest programa que no ens cansem de negociar i fer acords per aconseguir l'equilibri territorial, la igualtat d'oportunitats, el repartiment de la riquesa, la cohesió entre tots els veïnats de la vila i l'accés als serveis i equipaments que ens corresponen. L'anterior govern no ha estat capaç de realitzar ni tan sols les obres compromeses en els pressupostos participatius.

    Pel que fa als equipaments: la Velcro està com estava; la nova biblioteca està per fer; els carrers que s'havien d'arreglar no s'han ni començat i ni tan sols han arreglat ni les voreres... Dissortadament, són els fets. Es diuen “d'esquerres” i no fan les obres, ni donen feina, ni realitzen allò amb el que s'han compromès, ni practiquen la paritat. Mentrestant, tots hem de posar els diners dels nostres impostos, ells s'estan a l'Ajuntament per no fer-hi res. Els socialistes d'Argentona ens comprometem a combatre el seu immobilisme.

    Article publicat al Cap de Creus

Publicat el 17.05.2019