Ajuntament d'Argentona
  • L'any 2015 començàvem una legislatura plena de reptes amb el compromís de situar les persones al centre de les polítiques de govern i amb la ferma voluntat d'impulsar projectes on es tingués en compte la veu de totes les veïnes i veïns d'Argentona.

    La cohesió, la participació i la transparència han estat tres pilars fonamentals d'una legislatura que, malgrat la inestabilitat de govern, ha aconseguit que la ciutadania recuperi el poder a l'espai públic i la veu als òrgans de decisió.

    Des de l'inici de la legislatura la CUP ha treballat per fomentar una cohesió real i palpable que fes valdre la diversitat i la riquesa del nostre teixit social. En aquest sentit, i posant les persones al centre, s'han fet millores importants, com l'ampliació de la recollida porta a porta, la municipalització de l'aigua a Can Cabot i el manteniment de l'oficina del Cros (amb vista a la futura oficina de les Ginesteres).

    LA COHESIÓ, LA PARTICIPACIÓ I LA TRANSPARÈNCIA HAN ESTAT TRES PILARS FONAMENTALS D'UNA LEGISLATURA QUE, MALGRAT LA INESTABILITAT DE GOVERN, HA ACONSEGUIT QUE LA CIUTADANIA RECUPERÉS EL PODER A L'ESPAI PÚBLIC I LA VEU ALS ÒRGANS DE DECISIÓ.

    La nostra forma d'entendre la política es basa en l'assemblearisme, on totes les veus tenen la mateixa importància. Per això hem apostat sempre per iniciatives d'apoderament ciutadà, com el Consell d'Infància, l'impuls a la Mostra d'entitats o els pressupostos participatius, que han fet de la ciutadania la protagonista en la presa de decisions. Sempre hem defensat i defensarem la creació de mecanismes de transparència que apropin la ciutadania a l'administració local.

    Així, el 2016 obríem el Portal de Transparència, que situaria Argentona entre els 10 municipis més transparents de Catalunya. És impossible resumir en un article l'essència de quatre anys de govern, però volem destacar l'enorme privilegi que ha estat poder posar al servei del poble les ments i els cors de totes les persones que formen l'assemblea de la CUP d'Argentona. I per acabar, volem donar les gràcies a totes i cadascuna de les persones que viuen a tots els veïnats de la vila, urbanitzacions, disseminats i al nucli urbà, perquè és entre totes que fem d'Argentona aquest magnífic lloc on viure. De tot cor: gràcies, Argentona

    Article publicat al Cap de Creus

Publicat el 17.05.2019