Ajuntament d'Argentona
  • Les properes eleccions municipals posaran a les nostres mans el futur d'Argentona. Arriba l'hora de decidir si volem la igualtat d'oportunitats o les promeses del populisme nacionalista o les de la dreta espanyola. Haurem de decidir si volem eixamplar el model de convivència i integració o ac-ceptarem que vaigi creixent la crispació i la divisió del poble.

    Els socialistes us invitem a participar per construir un poble de convivència i inclusió de la vila i de tots els veinats i grups d'edat o procedències. Argentona és el que ens uneix. Volem construir un poble millor, amb dret a rebre serveis de primera i amb un Ajuntament gestionat eficientment i respectuós amb els vilatans. Aconseguir un habitatge digne i socialitzar i respectar l'espai públic són algunes de les nostres preocupacions prioritàries.

    Per aconseguir serveis de qualitat reclamarem a la Generalitat el compliment de les seves obliga-cions de finançament (escoles bressol, sanitat...). Promourem l'ocupació de qualitat, especialment per als joves, i afavorirem la competitivitat del comerç local i el turisme. Prioritzarem un projecte per a la gent gran des de la participació i l'atenció de qualitat, garantint-els una ciutadania activa i parti-cipativa, vetllant pels seus serveis d'atenció i de proximitat.

    La dinamització i el desenvolupament cultural d'Argentona i de l'esport, ja sigui de competició, per a la salut, la convivència o la participació són eixos vertebradors de la convivència. Les polítiques de cooperació i de solidaritat són un altre eix de la nostra activitat. Ens proposem la garantia d'inclusió i integració, reconeixent la diversitat i defensant la igualtat d'oportunitats.

    Estem oberts a la col•laboració de tothom per solucionar els problemes d'Argentona, fugint de les radicalitats populistes que només es tradueixen en la inoperància actual que patim.

    Article publicat al Cap de Creus

Publicat el 10.04.2019