Ajuntament d'Argentona
  • El govern municipal ha actualitzat recentment el pacte de govern dels tres grups municipals que ara el formen: CUP, ERC i ICV. Podeu consultarlo al web de l'ajuntament.

    Destaquem els projectes més importants que s'han assolit en cadascun dels blocs del pacte.

    En l'apartat de Model cultural i educatiu, dins del bloc de Serveis a les persones, destaca la consolidació de la Sala com a equipament cultural. En el camp educatiu, la formació professional a través dels cursos PFI (Programes de Formació i Inserció). Correspon a aquest apartat també la restauració de la casa Puig i Cadafalch, pendent de realitzar la part interior.

    En l'apartat urbanístic cal esmentar el POUM, que es troba en fase final; també la finalització del Pla de Barri del Cros. Correspon també a aquest àmbit la fita assolida en l'ampliació del sistema porta a porta a la totalitat de la vila.

    En Equipaments i Infraestructures destaca el projecte de futur de la nova biblioteca, encara que cal remarcar el bon funcionament de la biblioteca actual, que ha millorat molt des que va passar a mans de l'ajuntament.

    Pel que fa a Hisenda pública, és destacable l'opció per la banca ètica, que es va consolidant gradualment.

    El portal de transparència és la gran fita assolida dins d'aquesta legislatura en el bloc de Participació, transparència i innovació. Finalment, en el bloc de República, es constata que l'ajuntament, adscrit a l'AMI, ha treballat amb convicció per fer realitat la República catalana. Malauradament l'impuls que ha vingut de l’àmbit municipalista no ha resultat suficient, per ara.

    Dels temes esmentats, els cursos de PFI, el portal de transparència i l'ampliació del sistema porta a porta s'han situat al capdamunt de la classificació dels municipis de Catalunya pels bons resultats obtinguts.

    Publicat al Cap de Creus

Publicat el 19.04.2018