Ajuntament d'Argentona
  • Forma part de la cortesia política concedir 100 dies de marge als governs per deixarlos treballar en pau i també és costum que els beneficiaris de la treva, al cap d'aquest període, s'expliquin. Doncs bé: moltes persones ens han visitat aquest estiu engres-cades pel canvi de govern, amb ganes de ser escolta-des i amb l'esperança que a partir d'ara es podran fer moltes més coses. Això ens ha pres molt de temps, però escoltar la gent és imprescindible. Ho fèiem abans i ho seguim fent ara.

    Ens ha servit per constatar que l'ajuntament necessita-va canviar les dinàmiques de relació amb el seu perso-nal perquè els equips estaven poc atesos, els treballadors no se sentien prou escoltats i abundaven els greuges comparatius. De manera que hem carregat de feina el departament de recursos humans i, ara per ara, el resultat és bo.

    També hem avançat a les àrees de participació i transparència: hem incorporat una tècnica de transparència, estem tirant endavant un pla de foment de l'associacionisme i preparant més processos participatius que aniran veient la llum.

    Hem agafat el relleu de l´última fase del POUM i hem començat a treballar per ampliar la recollida d'escombraries, porta a porta, a tot el municipi. També ens ha tocat batallar contra la decisió arbitrària de la Generalitat de retallar, de 17 a 6 serveis diaris, els autobusos que enllaçaven directament Argentona amb Granollers. No podem resignar-nos davant d'una mesura unilateral, comunicada amb tan sols 4 dies d'antelació, que dificulta als nostres veïns desplaçar-se al Vallès.

    En un altre ordre de coses, hem culminat la primera fase de l'agermanament amb Aubagne, una vila provençal, situada a prop de Marsella, de gran tradició ceramista. El 5 d'octubre vàrem signar-lo i ara comencen els passos per estrènyer llaços entre les dues poblacions.

    Som conscients que aquests primers mesos hem fet molta feina invisible, però que ningú es pensi que no n'hem fet: estem posant l'ajuntament a punt. La feina que farem ho necessita.

    Publicat al Cap de Creus

Publicat el 31.10.2015