Ajuntament d'Argentona
La presentació es farà divendres 1 d'agost al Saló de Pedra

portada_conte

portada_conteLa Maria Mora, en Martí Marfà i en Jordi López amb la col·laboració d'en Jordi Alsina i en Ricard Marfà han creat el conte infantil "Les nostres festes". La història té dos protagonistes en Quet, un porquet, i en Broc, un càntir, que els nens i nenes hauran de buscar a totes les festes del calendari d'Argentona.

La presentació del conte es farà el divendres 1 d'agost, dins dels actes de Festa Major, a les 18h30 al Saló de Pedra. En la presentació hi haurà sorpreses pels més menuts del municipi que podran conèixer les tradicions i festes populars del seu municipi d'una forma divertida i didàctica.

La idea va sorgir de la Maria Mora perquè com explicava avui a Ràdio Argentona "jo sóc mestre i em trobava que quan treballo a escoles d'Argentona no tenia cap material per treballar les festes i tradicions" i vaig pensar que seria una bona idea. "Com que sabia que en Martí Marfà i en Jordi Alsina estaven estudiant les festes, doncs em vaig posar en contacte amb ells i vam començar a treballar-ho". A la iniciativa es va unir en Jordi López qui ha fet les il·lustracions, material indispensable per qualsevol conte infantil.

El resultat el veurem l'1 d'agost al Saló de Pedra i després els contes es podran comprar a l'Ajuntament i als punts habituals del municipi. S'han fet 1.000 exemplars

Escolta l'entrevista sencera clicant al següent reproductor:

Publicat el 31.07.2014