
El restaurant El Celler d'Argentona, ubicat al mas de Can Calopa (al carrer Bernat de Riudemeia), ha tancat les portes a causa de la fallida econòmica de l'empresa que el gestionava des de 1985. El copropietari, Ángel Cerro, ha confirmat la decisió després de mesos de dificultats econòmiques.
La història del restaurant va començar als anys setanta, quan el celler de Can Calopa es va transformar en un establiment dedicat a la cuina tradicional catalana. Anys més tard, el 1985, la gestió va passar a les mans dels actuals socis. Amb el temps, el restaurant es va consolidar com un referent gastronòmic al Maresme i fins i tot va rebre una menció a la Guia Michelin el 2016, gràcies a la seva aposta per la cuina tradicional, destacant especialment els plats de caça i bacallà.
El seu tancament ha estat fet públic després que una clienta alertés a les xarxes socials sobre la no devolució d'una paga i senyal per un dinar de Nadal. Segons fonts del restaurant, l'incident es va produir perquè no tenien el seu número de contacte, però ja han pogut resoldre-ho i s'han posat en contacte amb la clienta per retornar els diners.