Ajuntament d'Argentona
L'escriptor presenta la seva darrera novel·la 'Si una tarda de juliol un borinot' (dimecres, 19 h)

Aquesta tarda se celebra la segona edició de la XXIVa edició de la Tardor Literària amb l'obra 'Si una tarda de juliol un borinot' de l'escriptor Pep Puig. 

En poc més d'un centenar de pàgines, Puig imagina un adolescent que passa l'estiu a casa la padrina, sabatera, quan un foraster entra a la botiga. La darrera obra de l'autor és una novel·la que combina elements de misteri amb un missatge profundament antibel·licista. Ambientada en una sabateria de poble, la trama comença amb l'arribada d'un foraster misteriós que demana unes sabates noves, un moment que desencadena una reflexió íntima del protagonista, un adolescent que recorda un familiar caigut a la guerra.

Amb una narració que fusiona humor, profunditat i una crítica a la guerra, l'autor ens convida a explorar la il·lusió de poder retornar al passat. Aquesta obra, que destaca per la seva delicadesa, promet connectar amb el lector de manera emotiva. 'Si una tarda de juliol un borinot' és una lectura imprescindible per aquells que busquen una història que va més enllà del simple entreteniment. Pep Puig tindrà l'oportunitat de comentar-la amb els seus lectors i lectores, aquesta tarda (19h), a la Biblioteca Joan Fontcuberta i Gel.

Publicat el 09.10.2024