Ajuntament d'Argentona
El programa d'activitats inclou des de sardanes fins a concerts i exposicions

Com cada any, a mitjan setembre, el Viver obre les portes per celebrar laplec de la Mare de Déu del Viver, una tradició que es remunta al segle XIX.

Al llarg dels anys, el programa de la festa ha anat evolucionant amb la incorporació de noves activitats, com ara concerts, exposicions i visites guiades. Actualment, la Fundació SETBA, dedicada a impulsar projectes artístics per a col·lectius en risc d'exclusió social, és l'entitat encarregada de coordinar les activitats culturals de la festivitat.

Entre les novetats d'aquest any destaca un taller familiar de pintura, organitzat per la Fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral, una activitat que busca fomentar la inclusió i la creativitat en un ambient festiu i familiar.

Darío Olartúa, president de la Fundació SETBA i propietari del Viver, aposta per utilitzar un lloc tan emblemàtic com és el Viver per donar visibilitat a les entitats socials: "tenim el deure de millorar la vida dels altres", diu.

A la festa del Viver, Olartúa també hi presentarà el seu nou llibre, "Mirada interior", un projecte creat conjuntament amb l'artista Catherine Lorton. 

El Viver - programa

Aquest diumenge, tothom qui ho desitgi podrà pujar al trenet que sortirà des de davant del tramvia fins el Viver.

Publicat el 12.09.2024