Ajuntament d'Argentona
El grup de Mataró porta la seva "gran festa jamaicana" amb un espectacle vibrant i ple de ritme
Boom Boom Fighters & Cookah P

Els encarregats d'encetar la primera nit de concerts de La Garrinada seran el grup de Mataró Boom Boom Fighters & Cookah P. En una entrevista recent a Ràdio Argentona, el coproductor i saxofonista del grup, Tomàs Sánchez, confessa que mai s'hagués imaginat que anys després de venir a La Garrinada com a espectador, tornaria per actuar amb la seva pròpia banda.

Enmig de la seva gira de concerts d'estiu, Boom Boom Fighters & Cookah P faran parada a Argentona per presentar un directe que Sánchez defineix com "una gran festa jamaicana". Aquest estil musical està molt present en el seu darrer EP, 'Hereus del Dancehall'. Per a l'ocasió, comptaran amb ballarines que coneixen "molt bé la cultura jamaicana amb balls que no estem acostumats de veure... és un espectacle que si t'agrada la música com si no, ho gaudiràs segur".

Seguint la filosofia del seu directe festiu, i durant aproximadament uns 90 minuts, el repertori inclourà els millors temes de cada àlbum de la formació amb el propòsit que sigui "una festa absoluta".

Publicat el 01.08.2024