Ajuntament d'Argentona
Cal Guardià serà l'escenari d'un concert ple de sons, emocions i històries
Lia Sampai

La nit del diumenge 4 d'agost (20.30h), Cal Guardià serà l'escenari del concert de la cantautora i actriu Lia Sampai, qui ens presentarà el seu tercer disc, "Un Delta fràgil", acompanyada del guitarrista Adrià Pagès.

En una entrevista a Ràdio Argentona, la barcelonina descriu "Un Delta fràgil" (Microscopi) com un disc que abraça diversos estils musicals, passant pel jazz, la jota i cançó d'autor. A diferència dels seus treballs anteriors, aquest nou àlbum es caracteritza per ser més "extravertit, amb més acompanyaments musicals i unes vivències a les terres del Delta de l'Ebre com a fil conductor". El disc també compta amb les col·laboracions d'Arturo Gaya i Mireia Vives, afegint més riquesa al projecte.

Lia Sampai debutarà al Maresme amb un concert especial, amb un projecte "nou" en què participarà tota la banda. La cantautora promet un "ball d'emocions" on explorarà temes com els lligams familiars i el retorn a casa. El repertori de la nit inclourà principalment cançons del seu tercer àlbum, però també farà un repàs per alguns temes dels seus treballs anteriors, oferint als assistents una experiència musical completa i emotiva. Lia Sampai promet una nit inoblidable plena de sons, emocions i històries.

Publicat el 25.07.2024