Ajuntament d'Argentona
Mariona Pasqual (ERC) ha participat avui a la darrera roda política de la temporada
Mariona Pasqual (ERC) a la roda política

La regidora de Medi Ambient i acció climàtica, Benestar Animal, Salut i Igualtat, Feminisme i LGTBI, Mariona Pasqual (ERC), ha passat avui per la ràdio en la darrera roda política de la temporada amb relació al ple de juny.

La sessió plenària va començar amb la lectura del manifest de l'orgull per l'alliberament LGTBI+ que es commemora el dia 28 de juny. En aquest sentit, la setmana passada, la regidoria va instal·lar un estand de sensibilització vers la diversitat efectiu i sexual i un punt lila a la plaça nova. La regidora ha manifestat la importància d'aquestes campanyes informatives perquè "cal seguir fent pedagogia, treballar amb les noves generacions, i que aquests punts de sensibilització serveixin per treballar els prejudicis que encara té molta gent". Aquests punts ofereixen informació i proposa reptes a les persones que s'apropen que ajuden a donar diferents punts de vista sobre situacions diverses. Mariona Pasqual ha confirmat que, un any més, seguiran apostant per instal·lar els punts liles durant els dies de la Festa Major.

En altres aspectes del ple, la regidora reitera que no és potestat de l'Ajuntament elaborar uns estudis sobre la climatització de les escoles d'Argentona malgrat compartir les inquietuds de la moció conjunta que van presentar els grups d'Unitat i PSC. Finalment, Pasqual ha valorat positivament que Argentona disposi d'un pla especial de sequera i, arran d'una pregunta d'una persona del públic sobre la planta de compostatge, ha detallat que el darrer trimestre de l'any faran un estudi que "marcarà el full de ruta" del projecte.

En la darrera roda política de la temporada, i després d'analitzar els punts més destacats del ple, proposem als nostres convidats acabar amb una bateria de preguntes que ens ajudaran a conèixer com són els seus estius.

Publicat el 01.07.2024