Ajuntament d'Argentona
El cap d'Unitat, Toni Segarra, la menta que l'executiu no sigui permeable a les propostes dels altres grups
segarra

Avui, penúltim capítol de la roda política corresponent al ple de maig, ens ha acompanyat als estudis de la Ràdio el cap de llista d'Unitat, Toni Segarra. La principal crítica de Segarra al govern de Tots per Argentona, Avancem Junts i Esquerra és el fet que tenen voluntat de dialogar, però no de negociar. Això ho exemplifica amb el projecte de la futura biblioteca. Segons diu, el govern els ha mostrat el projecte i els ha explicat els canvis que pretén introduir-hi, però s'ha negat a afegir propostes d'Unitat, al·legant manca de temps.

En la mateixa línia Segarra hi situa l'anunci dels partits, que formen part del govern, d'estar treballant en un projecte per instal·lar una planta compostadora d'orgànica al municipi. Segarra, diu que no hi estan d'acord. També crítica que l'ajuntament hagi d'assumir la recollida de la fracció tèxtil i recorda que hi ha entitats del tercer sector que recullen aquesta roba i li garanteixen un segon ús.

Avui amb Segarra també hem fet una ullada a l'actualitat més recent, passant per la constitució del nou Parlament de Catalunya, fins a l'ascens de l'extrema dreta diumenge a les eleccions europees. El cap d'Unitat considera que és bo que un pres polític estigui al capdavant del parlament, però espera que qui torni i presideixi el govern sigui Carles Puigdemont. Pel que fa a l'extrema dreta, Segarra considera que no han aparegut del no res, que ja hi eren però s'integraven en altres partits, com per exemple, el Partit Popular.

Publicat el 11.06.2024