Ajuntament d'Argentona
La portaveu del PSC, Mar Rodríguez, ha protagonitzat avui la Roda Política
MAR-WEB

El PSC d'Argentona no veu amb bons ulls la creació d'una planta compostadora d'orgànica a Argentona. Ho ha explicat avui la portaveu socialista, Mar Rodríguez en el seu torn d'entrevista a la roda política de Ràdio Argentona.

La planta compostadora és, precisament,  una de les tres línies de futur que van apuntar exregidors i tècnics aquesta setmana, durant la celebració dels 20 anys del porta a porta a Argentona. A banda dels arguments ambientals, posaven sobre la taula l'increment exponencial del cost de portar l'orgànica a la compostadora del Vallès. Així i tot, els socialistes, de moment, no hi veuen la necessitat i reclamen més dades que justifiquin el projecte. Mar Rodríguez insisteix a demanar dades i informació perquè el govern ja compta amb una subvenció de vint-mil euros, que els ha atorgat la Fundació Alzina i Arenas, per finançar l'avant-projecte de la planta compostadora.  

Amb tot, Rodríguez s'ha mostrat conciliadora el govern, explica que els tenen en compte per consensuar grans projectes, com el de la biblioteca. Així i tot ha reclamat a l'executiu que aclareixi perquè no s'ha recepcionat encara el local social de les Ginesteres i també l'ha instat a requerir a les companyies telefòniques que mantinguin en bon estat el cablejat dels carrers.

Publicat el 07.06.2024