Ajuntament d'Argentona
La regidora agraeix que les entitats continuessin fent les catifes de la Diada de la Flor sota la pluja
foto web montse cervantes

La regidora d'actes populars, Montse Cervantes, encara arrossegava avui el cansament de l'organització de la Diada de la Flor. Amb un punt d'afonia, ha agraït la voluntat de les entitats que dissabte van continuar fent catifes tot i la pluja. Aquesta perseverança va permetre que diumenge Argentona estigués plena de gent. "Tenim unes entitats molt valentes que mai fallen", ha dit. També s'ha referit als casos de vandalisme que es van produir dissabte a la nit, i ha explicat que durant la diada ja van comptar amb la participació de joves que complien mesures restauratives per altres actes similars. Per Cervantes aquesta és una bona alternativa per crear consciència.

Cervantes, que ha estat a la ràdio en el seu torn de roda política sobre el ple de maig, també s'ha referit al 20è Aniversari del Porta a Porta. Ha recordat que ella va encarregar-se de la gestió dels residus durant tres anys i ha assegurat que el recorregut d'Argentona és un orgull i ha inspirat molts altres municipis.

I en clau de política catalana, la cap d'Avancem Junts ha apuntat la possibilitat que l'expresident Puigdemont i l'exconseller Lluís Puig puguin venir dilluns per participar de la votació de la mesa del parlament, donat que la justícia ha anul·lat el sistema de votació que els permetia fer-ho de forma telemàtica.

Publicat el 06.06.2024